Dit kun je verwachten:

7 dagen gezond eten en drinken zonder toegevoegde suikers. Daar gaan wij je natuurlijk bij helpen! Dit kun je verwachten:

  • Voorbereiden: direct na je inschrijving krijg je van ons het Suiker Challenge Magazine met lekkere recepten. Ook ontvang je handige informatie per e-mail. Zo kun jij je goed voorbereiden op de challenge en krijg je meteen de smaak te pakken.
  • De challenge: na 2 weken voorbereiden gaat jouw Suiker Challenge van start. Een week gezond eten en drinken zonder toegevoegde suikers. Met iedere dag lekkere recepten en handige tips via e-mail.
  • Doorgaan: wil je na de challenge langer doorgaan met gezond eten en drinken zonder toegevoegde suikers? We sturen je graag extra tips en recepten via e-mail.

Schrijf je nu gratis in voor de Nationale Suiker Challenge!

Vul het formulier in om je in te schrijven voor de Nationale Suiker Challenge 2024. Na je inschrijving kun je direct het nieuwe Suiker Challenge Magazine boordevol lekkere recepten en handige tips downloaden.
Lees in de privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Je gegevens worden gebruikt om je in contact te brengen met de plaatselijke collecteorganisator. Als je een telefoonnummer hebt ingevuld, kan het Diabetes Fonds of de plaatselijke organisator van de collecte contact met je opnemen om je meer te vertellen en afspraken te maken over de collecte. Je gegevens worden verder nooit met derden gedeeld.
Lees in de privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Door het invullen van jouw telefoonnummer geef je toestemming aan het Diabetes Fonds om je telefonisch, via sms en via WhatsApp op de hoogte te houden van onze activiteiten en je te vragen om een donatie. Wil je dit toch niet, dan kun jij je hier voor afmelden.
Loading...