Dit kun je verwachten:

Samen met ruim 75.000 anderen zeg je voor één week nee tegen suiker en ja tegen gezonde voeding! En daar gaan wij je natuurlijk bij helpen. Dit kun je verwachten:

  • Inspiratie: direct na je inschrijving krijg je van ons het Suiker Challenge Magazine met lekkere suikervrije recepten en handige tips om minder suiker te eten. Je kunt dit magazine gratis downloaden.
  • De challenge: de challenge duurt tot en met zondag 16 juni. Iedere dag ontvang je tips en inspiratie om je te helpen gemotiveerd te blijven.
  • Doorgaan: wil je na de challenge langer doorgaan met gezond eten en drinken zonder toegevoegde suikers? We sturen je graag extra tips en recepten via e-mail.

Schrijf je nu gratis in voor de Nationale Suiker Challenge!

Vul het formulier in om je in te schrijven voor de Nationale Suiker Challenge van 10 t/m 16 juni 2024. Na je inschrijving kun je direct het nieuwe Suiker Challenge Magazine boordevol lekkere recepten en handige tips downloaden.
Lees in de privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Je gegevens worden gebruikt om je in contact te brengen met de plaatselijke collecteorganisator. Als je een telefoonnummer hebt ingevuld, kan het Diabetes Fonds of de plaatselijke organisator van de collecte contact met je opnemen om je meer te vertellen en afspraken te maken over de collecte. Je gegevens worden verder nooit met derden gedeeld.
Lees in de privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Door het invullen van jouw telefoonnummer geef je toestemming aan het Diabetes Fonds om je telefonisch, via sms en via WhatsApp op de hoogte te houden van onze activiteiten en je te vragen om een donatie. Wil je dit toch niet, dan kun jij je hier voor afmelden.
Loading...