Vrij van diabetes ...

Vrij van het dagelijkse gedoe rond bloedsuiker, van hypo’s, hypers en van zorgen over complicaties. Daarom investeren we in onderzoek, voorlichting en praktische oplossingen die het leven met diabetes makkelijker maken.

We kunnen dat alleen doen dankzij bijdragen, groot of klein, van mensen zoals jij. Daarom is elke donatie meer dan welkom! Help je ook mee? Zo werken we samen aan vrijheid voor iedereen met diabetes. Dank je wel!

Doe een gift

Geef voor een leven vrij van diabetes voor 1,2 miljoen mensen met diabetes.
Lees in de privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Je gegevens worden gebruikt om je in contact te brengen met de plaatselijke collecteorganisator. Als je een telefoonnummer hebt ingevuld, kan het Diabetes Fonds of de plaatselijke organisator van de collecte contact met je opnemen om je meer te vertellen en afspraken te maken over de collecte. Je gegevens worden verder nooit met derden gedeeld.
Lees in de privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Door het invullen van jouw telefoonnummer geef je toestemming aan het Diabetes Fonds om je telefonisch, via sms en via WhatsApp op de hoogte te houden van onze activiteiten en je te vragen om een donatie. Wil je dit toch niet, dan kun jij je hier voor afmelden
Loading...