Aanmelden voor de collecte

Wat ontzettend fijn dat je ons wilt helpen tijdens onze jaarlijkse collecteweek van 14 t/m 19 oktober 2024.
Collecteren kan aan de deur én online. Dankzij jouw steun kunnen we belangrijk onderzoek naar een betere behandeling en genezing van diabetes mogelijk maken
Lees in de privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Je gegevens worden gebruikt om je in contact te brengen met de plaatselijke collecteorganisator. Als je een telefoonnummer hebt ingevuld, kan het Diabetes Fonds of de plaatselijke organisator van de collecte contact met je opnemen om je meer te vertellen en afspraken te maken over de collecte. Je gegevens worden verder nooit met derden gedeeld.
Lees in de privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Door je aan te melden als collectant ga je ermee akkoord dat we je via e-mail belangrijke informatie sturen over de collecte van het Diabetes Fonds. Door het invullen van jouw telefoonnummer geef je toestemming aan het Diabetes Fonds om je telefonisch, via sms en via WhatsApp op de hoogte te houden van onze activiteiten. Wil je dit toch niet, dan kun jij je hier voor afmelden.

Loading...